Szélvédő, kuplung, fűtés és készülés télre.

Végre Angel is bekerült a "garázsomba" így tudok végre róla külön is írni. Az autóval az múlt 4 hónapban nagyon sok hiba volt. Rossz volt a kuplungja, össze-vissza karcolták a szélvédőt, nem akart menni a fűtése.
Múlthéten nekiestünk a kuplungnak. Szétszedés után kiderül bowden kuka. Szét volt szakadva szálakra, 4-5 szál tartorra még egyben. Kicseréltük és most végre nem kőkemény, hanem puha és rendesen ki is emel.
Szélvédő: Ma Gráf és Piszmogi kollégával kezelésbe vettük a járgányt ismét. Kivettük a régi szélvédőt. Ronda látvány fogadott. Elég rohadt volt alatta a koszorú. Jöhetett a kezelés. Csiszolás, rozsdamaró, csiszolás, festés. Szerencsére volt valamennyi zöld festék még Piszmogi kollégának azzal átkentük. Megszáradt mehetett be az új szélvédő. Pöpec végre ki is lehet látni rajta és nem ázik be a sarkoknál.
Fűtés: Tavaly télen is többször volt panasza anyumnak a fűtésre. Nem jön fel, nem meleg, stb. Ma utána jártam a dolgoknak. Fűtéscső csereérett volt, + kapott egy ventillátort hogy jobban jöjjön előre a fűtés.
Halad a kisautó szépen lassan. Mivel idén télen kikerült a garázsból Pestre költöztek anyumék, ezért szabad ég alatt fog aludni a kisautó. Több törődést igényel.

Szétszedve Devil és Angel

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!