Összegzés.

Pezseg az élet Devil körül, nem is kicsit. Augusztus elején megbeszéltük bátyámmal kipufogót cserélünk. De amit neki adtam a szakszerűtlen felszerelés miatt széttört. Kénytelen voltam visszaadni neki az övét mivel neki az autó munkaeszköz, és csak nem járhat széttört kipufogóval. Én meg addig kaptam egy gyárit igaz, hogy ezzel is olyan hangja van, mint egy traktornak, de legalább van. 3 hete sikerült végre megcsinálni a kocsi, hogy végre induljon. A turbinával megszenvedtem, mert, a közepe el van nyalva, és egyfolytában csörgött zörgött. Ezt sikerült orvosolni, okos megoldással. Gráf kolléga segített összerakni egy karburátort, mert az enyém anyumnál landolt még áprilisban és  azóta szenvedtem, mert nem volt jó karbi. Ezúton is köszönet érte. Rá egy hétre megbeszéltük kikapjuk a kárpitot átnézni az alját, és miegymást. Hát ért egy kis meglepetés.  A baloldalon a doblemez teljesen kuka. A külső- belső küszöb szintén és van egy két kisebb lyuk az alján, de az nem vészes. A másik oldalt hála az égnek a doblemezen csak kisebb lyuk van, és a belső küszöb tájéka is ép és az alja is. Ez jó hír máshol semmi különösebb rohadás nincs. Elkezdtem felcsiszolni a rohadásokat az autó külsején, megnézzem mennyire vészes. A bal hátsó sárvédőre azt hittem, hogy teljesen ki kell cserélni, de aztán, kiderül, hogy elég csak az ívet felül még ép. Apránként halad a kisautó. A motor még Júliusban kapott egy réteg piros festéket, mert már nagyon ronda volt a burkolat. A lökhárítók is kaptak egy adag festékréteget, mert ki voltak szürkülve. Egyelőre, 3 hete hibátlanul üzemel a gép, remélem így is marad, mert szeretnék már a kasztnival foglakozni. Szeretném teljesen rendbe hozni. Gráf kolléga még tesz egy laposabb átvizsgálást, mit kell megvenni hozzá, motor ügyileg és végre megkezdődhet a felújítás. A másik, amit sikerült megoldani, az okos előző tulaj eltörte a motorháztető kitámasztóját, ezt egy teleszkóppal sikerül pótolnom. Az elmúlt 1 hétben semmi időm nem volt foglakozni vele, mert, elkezdtem dolgozni ismét és el lett hanyagolva. De most összegyűjtöm a pénzt és szépen rendbe lesz hozva, Amire odakerül a sor, hogy a jogsi a kezemben lesz, a kicsi kocsi és készen álljon a műszakira és a használatra.
Az kiderült ,hogy a doblemezt mind a 2 oldalt javították már, de olyan szinten el volt gányolva, hogy az már szégyen. Ki volt henegsztve és tele volt nyomva púrhabbal utána szinre fújva. Az ilyen lakatos mért vállal el munkákat ? Remélem minél elöbb csődbe jut. A sárvédőt 40 percet csiszoltam, mire lejött ról a gitt. Össze van gányolva az egész.
Videó a motorkitámasztóról: http://www.youtube.com/watch?v=r6S2wWu_lQY

Bátyámmal elcserélt kipufogóval. Közben még sikerült anyummal is csinálni közös képet. :) Sárvédő felcsiszolva. Ementáli. Jelen állapot.

Kommentek

TDanee

Szegény autónak nem gyenge szellőzője van:(

Krizsi

TDanee #53618:
Sajnos, de igyekszem minél előbb sort keríteni a kijavítására.

Gráf Márton

Rendbe hozzuk ne kulázz ;) Szerzel co-t,meg helyet akkor segítek lakatolni.Meg minden másban. :)

Gráf Márton

Kéne nekem is blogolni,mert anyit haladtam hogy hajaj :D

norberto

http://sziraautobonto.uw.hu/

Andrei

Ne csiszoljad, vágjad. 90 fokkal el kell forgatni a kezedben a flexet és akkor nem csiszol, hanem vág.

stomak

üvegszál+gitt= örök élet+1 év!

norberto

Mezőre nem mindegy?

Krizsi

norberto #53622:
norberto #53625:
Fogd már be nem vagyok rád kíváncsi.

Krizsi

Andrei #53623:
Az is lesz. Csak legyen CO mert most jelen helyzetben nincs.

Gráf Márton

Hagyjátok már szerencsétlent.

Andrei

Azért egy újságpapírt tehettél volna a homlokfal és a lökhárító közé festés közben...........

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!