Az utolsó felvonás.

Sziasztok!

A mostani hétvégén jött el a teljes szétszedés. Teljesen szétbontottuk az autót, csak a futómű maradt alatta, de annak már úgyis teljesen mindegy volt. Nagyon durva rohadássokkal, találtam szembe magam. A bontás közben a sárvédő a kezembe maradt. Sajnos.
Az utolsó bejegyzésem ez Devilről. Illetve elkészült a búcsú videó is hozzá, és néhány kép a hétvégi bontásról. Az autót igen gányúl lakatolták, ki mert találtam rengeteg, szilót, rengeteg gittet, és még sok pár gányolást.

https://www.youtube.com/watch?v=liww_ukpIjA

Köszönöm azoknak, aki bármivel is hozzájárúltak az autóhoz, vagy segítettek valamivel.

Kommentek

Hepp Ádám

Nagyjából így nézett ki az enyém is 2005-ben. Jó sok időt vitt el, mire teljesen kilakatoltuk. Ami donort a hétvégén elbontottam az sokkal szalonképesebb volt ennél. Ment a vasba...

Krizsi

Hepp Ádám #54550:
Őt már csak a szentlélek tartotta egyben sajnos. A futómű is teljesen szét volt rohadva, terpesztett a két első kerék. Az összes rögzítési pont is rohadt volt. Az alja is átszakadt. Nem volt értelme megcsinálni. Picsán volt vágva, az orra is törve volt. Hullott belőle a gitt.

Krizsi

Hepp Ádám #54550:
Így is rengeteg pénzt öltem bele, nem volt értelme. Tanuló autónak tökéletes volt. Megtanultam rajta,mindent amit kellett. Olyan hibákat is produkált amiket csak segítséggel oldottam meg. Nagyon a szívemhez nőtt, szerettem, saját autó volt. De mindennek vége kell ,hogy szakadjon egyszer. :( Eljárt felette az idő. Kint töltött egy telet, és ez volt a legnagyobb gond. Ha 2011-2012es telet nem kint tölti nem ez történik. :(

stomak

Krizsi #54554: igen biztosan 1 telet állt és az alatt rohadt így szét. Csak megmondom, hogy nem attól rohad szét, hogy áll, hanem hogy használják, de mindegy. Volt szerencsém nemrég egy 300km-t futott póckihoz ami 23 éve rohadt a szabad ég alatt. Érdekes módon ennyi idő sem volt elég, hogy elkezdjen rohadni, pedig ha valaminek, akkor annak már szitának kellene lennie.

Krizsi

stomak #54555:
Semmit nem volt használva. ;) Lejárt a műszakija, 2011.06.27el :) Szóval, itt nem a használattól rohadt el.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!