Kábelköteg,önindító,féktelenség,,tali,be

Hát ismét folynak az események. Devillel kapcsolatban, most túl sok dolog jött össze.
Kábelköteg: Párhete arra lettem figyelmes, hogy nem működnek a visszajelzők a műszereken. Bármilyen fogyasztót felkapcsoltam, kilőtte az összes biztosítékot. Átnéztem az első kábelköteget, és kiderült, hogy szépen megégett. Ezt ideiglenesen javítottam, ahol láttam rajta égés nyomot. Zulu kollégával beszéltem és tudtam, hogy ott áll a donor az udvarában hátha meg van első kábelkötege. Telitalálat, meg volt neki. :) Megbeszéltük talikor átadás a többi cuccal együtt, amit elcseréltünk. A talin sikeres volt az átadás. :) Ezúton is örök hálám érte. Mai napon bekerült az új, és amikor a régit kivettem megdöbbentem. Teljesen össze volt égve a biztosítéktábla alatt. Szerencse, hogy nem gyulladt ki az autó.
Önindító: Jó ideje szívatott már, vagy a bovden szakad el, vagy valami más baja volt. Sikerült vele az avart is felgyújtanom vele, olyan szinten szikrázott. Nagyon örültem neki. Itt Piszmogi kolléga sietett a segítségemre, a régen várt kulcsossal. Beszereltük a kulcsosat megkapta az indítógombot hozzá. Szuper végre indul, nem kell tologatni.
Féktelenség:  Tali előtt 2 nappal sikerült összetörnöm az autó elejét. Valamiért erősebb fékezésnél beesik a pedál padlóig. A tartályból 3/4 fékolajam elfolyt. Az autó elejét sikerült szépen összetöröm, mert a pakolónál van egy hatalmas kupac cucc és az közé szépen beszálltam. Jobb eleje csúnyán megsérült, a kerék nem fordult el. Sikerült nagyjából megcsinálni, hogy forduljon a kerék, de ennek még lesz folytatása.
Nemzetközi találkozó: Idén is sikerült lejutnom a talira. Igaz nem saját autóval, de nagyon jól érzetem magam itt sem maradtam szerelés nélkül. Anyum autója felfele állandóan túlmelegedett. Utána jártunk a dolgoknak és mint kiderült az olaj is rossz volt és az ac membrán is. Ezek a talin javításra kerültek. :) Szombaton a felvonulás után az váltóösszekötő csavarja lazult fel. Ezt is sikerült megoldani. Egyik kollégának felvonás közben a generátorról az ékszíjtárcsa agya tört el. Ezt is sikerült orvosolni a nálam levő generátorról. Neki ezúton is szívesen. :)   Nagyon jó volt a találkozó, remélem jövőre már sajátjárgánnyal vehetek részt. Képek sajnos nem készültek, mert a telefonom elhalálozott.
Belsőtér: Zulu kollégától sikerült beszereznem, egy normális állapotban levő műszerfalkárpitot. Ez ma a kábelköteggel együtt bekerült az autóba. Végre egyben van a belsőtér.

Belsőtér Zulutól kapott normális váltógomb.

Kommentek

Krizsi

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!