Orbitális szívás...3 autó 1 blogban

Hát ideje megint a blogot írni az autókról.
Suzuki:Tegnap az az vasárnap voltunk ügyeket intézni Pesten. Egyszer csak indulás után 2 perccel, az autó csattant egyet és meg ált. Hát hirtelenjében nem tudtuk mi a fene történt oltári daráló hang. Félre toltuk alámásztunk semmi. Hát éjjelre Pesten maradt. Ma reggelre hála az égnek haza került nekiestünk szétszedni. Tippünk a féltengelycsukló volt. telitalálat. de egy jó ideje hangja volt a jobb oldalinak, de ahhoz képest nem a jobb ment szét, hanem a bal. Nagyon csúnyán szétment a golyók a gumi védőbe ültek. De ha már cseréljük a jobb oldalit is. Kicsit szívós meló volt, mert teljesen szét kellett barmolni az egész elejét, de elsőre sikerült rájönni, hogy kell. :) Megcsináltuk mind 2 oldalt teli nyomtuk zsírral, amit adtak hozzá+még azon kívül is. Jöhet a próbakör. Sikerült végre a saját lábán vinni és nem kellett kötél. :D Képeket töltök fel a dolgokról. :)
Kispolák/Devil: 2 hete időm sem volt hozzá nyúlni. Teljesen miszlikre van szedve, Önindítót kellene cserélni, meg össze rakni a belsejét végre rendesen meg utána nézni a váltó tartó bakoknak mert megint le van szakadva vagy elmászott és csak 1-2 van. De ez még a jövő zenéje. Remélem a talira sikerült olyan állapotba hoznom, hogy azért le tudjam vinni mert jó lenne ha le jutna.
Angel/Anyum autója: Minden időmet ennek a kisautónak a szerelésével töltöttem az elmúlt pár hétben. Felkészítettem a talira. Olaj csere, motor burkolatfestés, kapott olajnyomás töltés és hőfokmérő órát a kisautó új laprugót, hangfalakat kicseréltem,kapott uj feszültség szabályzót.,egyszóval minden buját baját megcsináltam. De egy két különleges ajándékot is sikerült anyumnak beszereznem. Többször hallottam , hogy szeretett volna új műszerfal kárpitot. De sikerült beszereznem egy öreg fószertól egyet nagyon szép állapotban volt és fekete. Ez is beszerelésre került. :)   Az olajjal rendesen megszívtuk, mert volveline maxlife 15W40es olajat vett bele anyum ami az első komolyabb menet után olyan híg lett mint a víz. Hát majd ennek utána jártam 48 óra állás után is folyt mint a víz., benzinszaga nem volt. Kapott rátöltés címén egy kis Agipos olajt olajnyomás gond megszűnt kicsit sűrűbb lett. Ideiglenesen, mert kap rendes castrol olajat. :) Laprugó cseréről nem is beszélve. Oltári szívás volt mert valaki már nyúlkált hozzá és el volt nyalva a bal oldali hátsó csavar. Sikerült le szednem fel raktam az újat amit szépen le festettetünk, azóta szépen végzi a dolgát. :)

Oda van Új még beszerelés elött Miszlikre kapva. :) Össze rakva. Angel, motortérben kisebb festés, és motor burkolat festés. Pihi a garázsban. :) Anyu nem birta ki, hogy ne szereljen :D Készen van. :) Kicsi kocsi a sok nagy között.
Krizsi @ . 6 komment

Kommentek

Hepp Ádám

Az igekötős ige.
Az igekötők: be-, ki-, le-, fel-, meg-, el-, át-, rá-, ide-, oda-, szét-, össze-, vissza.
Ha az igekötő az ige előtt áll, egybeírjuk az igével.
Pl: Összerakva

Mai nyelvtanóránk a végéhez közeledik. A következő órán pedig az írásjeleket vesszük és, hogy hogyan építsünk fel logikailag helyes mondatokat.

Btw. szép lett a motor :)

Andrei

Hepp Ádám #53432:
Még nincs vége:

Vesszőt használunk a következő kötőszavak előtt: -vagy, -mert, -hogy, -mint, -hát, -habár, -de, -ami.
Vesszőt használunk összetett mondatoknál a különböző tagmondatok elválasztására.
Vesszőt használunk felsoroláskor, az első felsorolt elem után, majd a többi után is.

Ha sikerül megtanulni, legközelebb a blog tartalmára is válaszolok :)

Pety@

Hepp Ádám #53432:
Andrei #53434:
Akkor én már csak annyit tennék hozzá, hogy a "buja" és a "búja" kicsit sem ugyanazt jelentik... :D

Tibee

Nyelvújítás emberek! NYELVÚJÍTÁS! :) Régen Kazinczy, most Krizsynczy. :)

Andrei

Tibee #53439:
Ez üt b+ :D

obrotka gyula

Tibee #53439:
Annyi a különbség, hogy a neológusok nem debilek voltak.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!